Verkoop punten Honing van Bestuivingsimkerij De AA-strang

Onze honing kunt u niet alleen kopen bij ons aan huis. Ook zijn wij gestart met verkoop punten waar men onze honing aanbied. Wilt u ook onze honing in uw winkel aanbieden neem dan contact met ons op. Ook een campingwinkel, boerderij winkel kan prima als verkoop punt van honing dienen. U kunt er voor kiezen om alle soorten of enkele soorten honing aan te bieden. Probeer het gewoon vrijblijvend uit of de honingverkoop ook iets voor uw winkel is.

Honing zoals het bedoeld is:

Onze honing wordt op ambachtelijke wijze geoogst. De Bijen verzamelen de nectar waaruit honing wordt gemaakt. Deze honing wordt door ons eruit geslingerd en in potjes of emmers afgevuld. Geen toevoegingen maar een echt Nederlands natuur product zoals deze bedoeld is. Niet verwarmd bij het oogsten en ook niet bij het afvullen in potjes. Is de honing gekristalliseerd zal deze weer langzaam vloeibaar gemaakt worden echter altijd bij een temperatuur van onder de 40 graden Celcius.

Ook halen wij niet alle honing uit de bijenvolken enkel het overschot. Onze bijen moeten natuurlijk ook zelf nog wat te eten houden.

 

Wij zorgen ervoor dat u het jaarrond heerlijke honing op onderstaande verkooppunten kunt kopen.

Dieker vleesboerderij - Terborg
Voor een eerlijk en lekker stukje vlees dat diervriendelijk geproduceerd is.