Fotoalbum van bestuivingsImkerij De AA-strang

In ons fotoalbum ziet u diverse door ons gemaakte foto's, kijk gerust eens rond. U vindt hier diverse foto's met bijen en bloemen. Een verzameling van ervaringen en bijen gerelateerde foto's. Zo is het mogelijk dat er ook bloemen met bijenfoto's geplaats worden of andere leuke dingetjes.

Bijen in het koolzaad Bijenvolken geplaatst tussen het Koolzaad. Onder enkele bomen zodat de bijenkasten niet in de volle zon komen te staan.

 

Bijen op de heide Bijenvolken op de Heide Loenermarkt. Een jaarlijks terugkerende happening voor ons. Deze zeer heerlijk smakende de heidehoning waar we het dan voor doen.

 

Rode Bessen  Prachtige trossen rode bessen het resultaat van een goede bestuiving. Bij deze teelt zijn honingbijen onmisbaar in het juiste aantal om tot een goed eindresultaat te komen.

Bij kersen wezen kijken 16-04-02022.  De bijen waren volop aan het vliegen en de kersen staan prachtig in bloei. Een plaatje om te zien en gelijk de bijenvolken wat extra ruimte gegeven.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook nog bijenvolken naar de appelteler gebracht foto's volgen nog. Is een
kort filmpje geworden opgenomen door de teler.

 

Vandaag 12 Juni 2022 nog een bijenzwerm geschept. Eigenlijk enkel een 6 raams kast bij gezet en de bijen liepen uit zichzelf naar binnen. Mooi om naar te kijken hoe de bijen hun eigen weg vonden naar hun nieuwe thuis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prachtige frambozen ook weer in het jaar 2022. Enkele foto's gemaakt om het mooie resultaat te tonen. ook voor dit gewas telt een juiste hoeveelheid Bijenvolken zijn onmisbaar voor een 1 ste klas product.

Frambozen 2022Frambozen jaar 2022